• Pisanki kl.I

• Tuż przed świętami Pierwszoklasiści w ramach zajęć technicznych wykonywali papierowe pisanki. Powstały prawdziwe dzieła sztuki.

• Papierowe bociany

• Wiosna w pełni, dlatego uczniowie klasy pierwszej mieli do wykonania papierowe bociany. Wyszły pięknie, prawda?

• Zajączki kl.III

• Uczniowie klasy trzeciej przed Świętami Wielkanocnymi wykonali kolejną pracę plastyczno - techniczną. "Zajączki" spędziły razem z trzecioklasistami tegoroczne święta 😄😉😉 Zapraszam do galerii i oglądania pięknych prac 😃😃

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.